30/5/13

The human evolution.

Υπάρχουν δύο απόψεις που υπερτερούν από τους ανθρώπους όσον αφορά την εξέλιξη του ανθρώπου στη γη,και πιο συγκεκριμένα τη δημιουργία του ανθρώπου και από που αυτός προήλθε! Η μία είναι πως ο άνθρωπος πλάστηκε από το Θεό. Πιο συγκεκριμένα ο Θεός ήταν αυτός που έπλασε πρώτα τον Αδάμ (για κακή μας τύχη) και ύστερα την Παντοδύναμη Εύα που έχει καθορίσει τη ζωή ου πρώτου και ήταν υπεύθυνη για την εξέλιξη των ανθρώπων,έτσι ώστε αυτοί να διακατέχονται από πονηριά,φιλοδοξία και επιθυμία για άμετρο πλουτισμό! Η άλλη άποψη την οποία υποστηρίζουν και οι περισσότεροι επιστήμονες είναι πως με τη δημηιουργία των ζώων και πιο συγκεκριμένα των πιθήκων ,αυτοί με την πάροδο των χρόνων εξελίχτηκαν σε ανθρώπους! Και βασίζουν αυτήν την άποψη επιδεικνύοντας την ακόλουθη εικόνα :
Τι συμβαίνει 
όμως..όταν κάτι ήταν αυτό που επηρέασε την όλη διαδικασία μετάλλαξης του πιθήκου σε άνθρωπο,και διέφθειρε το αναμενόμενο αποτέλεσμα?Κάποιες δυστυχώς από τις πιθανές πορείες που ακολούθησε η διαδικασία ήταν η εξής: 
Σε αυτό ακριβώς το σημείο βασίζεται και το συγκεκριμένο άρθρο.Στο γεγονός πως ο άνθρωπος απέτυχε να εκμεταλλευτεί αυτή ακριβώς την ευκαιρία που του δόθηκε! Αν πράγματι η θεωρία αυτή των επιστημών εμπεριέχει κάποιο κόκο αλήθειας..! Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο στάδιο παρατηρείται μία μαιμού ,στο 2ο μία ψηλή μαιμού, στο τρίτο μία μεσόκοπη μαιμού που κάνει προσπάθειες να καλουπώσει κορμί και στο 3 έχει επιτύχει αυτήν την προσπάθειά της! Έχει καταφέρει τελικά να εξελιχτεί σε νορμαλ άνθρωπο που δεν κρατάει απλώς ένα σφυρί. όμως αντί όπως θα ήταν άλλωστε αναμενόμενο να παραμείνει σε αυτό το τελικό στάδιο ο άνθρωπος άρχισε ξανα να γέρνει με μία κλήση προς τα κάτω! Που οδηγεί τελικά αυτή? Φυσικά! Σε αυτήν την οδηνυρή κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα,αυτήν την μονίμως αποσβολωμένη στην οθ΄΄ονη του ηλεκτρονικού υπολογιστή!  
Ωστόσο μία δεύτερη πιθανότητα στην πορεία της εξέλιξης του ανθρώπου είναι : 

Aπό τη στιγμή που ο πίθηκος μεταλλάχτηκε σε πραγματικό άνθρωπο,υπάρχει μία μεγάλη αλλαγή που δυστυχώς ισχύει σε όλο το πέρασμα της σε όλες τις χώρες και μάλιστα πλειοψηφεί! Ο άνθρωπος και πιο συγκεκριμένα ο άνδρας παρουσιάζει μία διαρκή τάση πάχυνσης, τρώγοντας/καταβροχθίζοντας οτιδήποτε υπάρχει γύρω του! Και το αποτέλεσμα είναι βέβαια αυτό που χρησιμοποιούμε οι περισσότερες κοπέλες στις συζητήσεις μας ή ακόμη και προς προσβολή σε άτομο του διαφορετικού φίλου! Είναι αυτό που λέμε : ''όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν'' ? χα! Από εκει ακριβώς προήλθε!Αυτή η τάση του ανθρώπου επικράτησε βαθμιαία όχι μόνο ως προς την εμφάνιση αλλά κυρίως ως προς τη συμπεριφορα! 
Όλα αυτά φυσικά είχαν ως αποτέλεσμα το ακόλουθο : 

Satin 228 - Seventeen Cosmetics

We already know that "red" is this years trend . We see it literally everywhere starting from clothes, shoes, accessories...