8/4/14

Κάποιοι δε θέλουν να σε βλέπουν ποτέ καλύτερα από αυτούς


Είναι μία αλήθεια που δεν υπάρχει τώρα, δεν προέκυψε ύστερα από τωρινά γεγονότα ή συνθήκες τωρινές. Είναι μία αλήθεια ,που..υπήρχε πάντα! Όλοι μας έχουμε στη ζωή μας ένα συγκεκριμένο αριθμό ανθρώπων που αγαπάμε/εκτιμάμε/εμπιστευόμαστε και σεβόμαστε! Κάθε φορά που ζωή μας γευτεί έστω και λίγο την ευτυχία ή τη λύπη , έχουμε πάνω απ’όλα ανάγκη εμείς οι ίδιοι να μοιραστούμε κάποιο από αυτά τα γεγονότα , ευχάριστο ή δυσάρεστο με ένα από τα αγαπημένα μας αυτά άτομα. Είναι γεγονός πως οι δικοί σου άνθρωποι στη μία ή στην άλλη θα προσπαθήσουν να σε βοηθήσουν με κάθε πιθανό τρόπο. Θα προσπαθήσουν όσο τους είναι επιτρεπτό να σου παρέχουν τις υπηρεσίες τους ,να σου συμπαρασταθούν, να σταθούν στο πλευρό σου και να κλάψουν με την ευτυχία σου. Να κλάψουν όταν εσύ θα έχεις πετύχει τον πολυπόθητο και χρόνιο στόχο σου. Όταν εσύ θα έχεις αποκτήσει πια την ισχυρή θέση εργασίας που πάσχιζες να αποκτήσεις. Και γενικότερα οι δικοί σου χαίρονται με τη χαρά σου, χαίρονται με σένα και με κάθε ευχάριστο γεγονός που προκύπτει στη ζωή σου.
Τί συμβαίνει όμως με την άλλη μερίδα ατόμων…?! Αυτοί που όπως διάβασα κάπου…”Θέλουν να σε βλέπουν καλά, αλλά ποτέ καλύτερα από αυτούς”! Ίσως μερικοί το διαψεύδουν, άλλοι το δείχνουν και άλλοι καταφέρνουν να το κρύβουν πίσω από αυτό το ζηλόφθονο ύφος τους. Σε κάθε μικρή σου επιτυχία, κάθε στόχο που καταφέρνεις να επιτύχεις, πάντα θα υπάρχουν ορισμένοι πίσω σου που όχι μόνο δε χαίρονται με τη χαρά σου, με τις επιτυχίες σου και τα κατορθώματά σου, αλλά βαθιά μέσα τους ξέρουν πολύ καλά πόσο θα ήθελαν να είναι στη θέση σου ή πολύ παραπάνω από αυτή… κι όμως με τη σκέψη και μόνο αυτή δεν είναι! Και δεν είναι διότι ζηλεύουν τη χαρά του άλλου. Ναι… όχι αδιαφορούν, αλλά ζηλεύουν. Γιατί και μόνο στη σκέψη πως έχεις καταφέρει αυτό το κάτι παραπάνω που ούτε καν αυτοί είχαν σκεφτεί ή είχαν προσπαθήσει να κάνουν, νιώθουν αμέσως αυτό το αίσθημα κατωτερότητας να φέρνει σβούρες στο κεφάλι τους.
Δύσκολα κάποιος χαίρεται με τη χαρά σου και δύσκολα μπορεί να αποδεχτεί πως πέτυχες αυτό το “κάτι καλύτερο” από αυτούς! Ωστόσο εσύ δεν έχεις παρά να συνεχίσεις να προσπαθείς για το καλύτερο και κάθε φορά να προσπαθείς να αποδείξεις όχι σε αυτούς , μα πάνω απ’όλα στον εαυτό σου πόσο καλός μπορείς να γίνεις. Αυτό δε συνεπάγεται πάντοτε πως θα είσαι ευτυχισμένος , μα τουλάχιστον θα μπορείς έστω να νιώθεις δημιουργικός ως άτομο. Η ευτυχία πάει και έρχεται. Και να είσαι σίγουρος πως οι δικοί σου άνθρωποι θα χαρούν με κάθε μορφή επιτυχίας που έχεις.

Satin 228 - Seventeen Cosmetics

We already know that "red" is this years trend . We see it literally everywhere starting from clothes, shoes, accessories...