26/9/12

«Αν...» Χριστόφορος Παπακαλιάτης



Πρέπει να μας κάνει περήφανους το γεγονός πως σαν χώρα διαθέτουμε ικανούς σκηνοθέτες , σεναριογράφους και εξαίρετους ηθοποιούς! Και τόσο καιρό απορούσα γιατί οι Έλληνες δεν έχουν σκεφτεί να γυρίσουν μία ταινία τύπου "The Notebook" "Dear John" κτλ. Κι όμως με διέψευσε ο Χριστόφορος για άλλη μία φορά ,ο οποίος πρόσφατα εμπνεύστηκε και έγραψε το "Αν.."
Την ιστορία αγάπης αφηγούνται δύο επίσης εξαιρετικοί ηθοποιοί του παλιού σινεμά ο Γιώργο Κωνσταντίνου και τη Μάρω Κοντού οι οποίοι υπήρξαν πρωταγωνιστές στο περίφημο «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα»  Στην ταινία "Αν.." πρωταγωνιστούν ο Χριστόφορος Παπαπακαλιάτης και η Μαρίνα Καλογήρου.Πρωταγωνιστούν ακόμη οι: Θέμις Μπαζάκα, Μαρία Σολωμού, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Τάκης Σπυριδάκης, Τάσος Ιορδανίδης και οι Γιώργος Κωνσταντίνου και Μάρω Κοντού. 
Μία ερωτική ιστορία με εμπόδια και ανατροπές που προκαλούνται όχι από τρίτους αλλά από την ίδια τη ζωήΕνας δυνατός έρωτας που παλεύουν ο καθένας με τον τρόπο του να τον κρατήσουν σε μία εποχή που όλα γύρω τους αλλάζουν. Θα επιβιώσει; Μία σημερινή ερωτική ιστορία, σε μία από τις πιο ερωτικές, διαχρονικές και όμορφες περιοχές της Αθήνας. Την Πλάκα.

Satin 228 - Seventeen Cosmetics

We already know that "red" is this years trend . We see it literally everywhere starting from clothes, shoes, accessories...