27/8/13

Summer Love.


Οι αγάπες του καλοκαιριού : πάνε-έρχονται είναι μικρού διαστήματος,μα ωστόσο μπορεί να καταλήξουν σε "Κάτι Δυνατό" (όπως λέει και ο Χατζηγιάννης). όπως και στην προηγούμενη έρευνα , ας επεξεργαστούμε αναλυτικά το ζητούμενο ,καθώς και τις βαρύτατες συνέπειες που αυτό μπορεί να αποφέρει στα άβουλα θύματά του! Κάθε ταπεινή προσωπικότητα, κάθε άνθρωπος ζει την καθημερινότητά μου με κούραση, πλήξη και αρκετό άγχος που τον κυριεύει κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Κάθε άνθρωπος δεν μπορεί να απολαύσει ολότελα την ελευθερία του, όταν αναρίθμητες άλλες ασχολίες τον μετατρέπουν σε ένα άτομο δίχως προσωπικότητα ,που προσπαθεί να φέρει εις πέρας τις υποχρεώσεις του. Διάβασμα/Εξεταστική/Εξετάσεις/Πανελλήνιες έρχονται κατά συρροήν και το άτομο έχει ξεχάσει εδώ και αρκετούς μήνες τι σημαίνει "Ερωτεύομαι". Ώσπου έρχονται οι διακοπές του καλοκαιριού. Τα Πάντα φαίνεται πως αλλάζουν ξαφνικά, σαν να κρατάς στο χέρι σου ένα τηλεκοντρόλ και απλώς αλλάζεις κανάλι. Από αυτό το "μουντό" τοπίου του χειμώνα με το άγχος να σε έχει κατακλείσει σχετικά με τις επιδόσεις σου στις εξετάσεις, μετατρέπεται σε ένα μέρος με ηλιοβασιλέματα κτλ...! Επιτέλους, ύστερα από τόσο καιρό μπορείς να βγεις, να γυρίσεις σπίτι ότι ώρα επιθυμείς χωρίς περιθώρια και διαπραγματεύσεις με γονείς. Περνάς αξέχαστες στιγμές με φίλες/ους που είχες καιρό ουσιαστικά να τους αφιερώσεις χρόνο ή και χρόνο στον εαυτό σου. Και καθώς σκέφτεσαι "Είμαι ελεύθερη/ος, ωραία/ος και θα περάσω καταπληκτικά με την παρέα μου και μόνο"... μπανγκ! Ο καλοκαιρινός έρωτας. Ως γνωστόν..το καλοκαίρι οι παλμοί και η θερμοκρασία του σώματος αυξάνονται ραγδαία άρα θεωρείται απολύτως φυσιολογικό να προκύψουν ερωτικές επιθυμίες για το έτερον ήμισυ! Και έτσι συμβαίνει.. το φλερτ και οι καρδούλες κατακλύζουν την πόλη και σε κάθε της στενό παρατηρείς ζευγαράκια ή ερωτευμένους να φιλιούνται και να χαζογελάνε λες και τους ψεκάζουν. Απορείς.. Έχουν κάποιου είδους ασθένεια ή είναι "ερωτευμένοι?" , σου φαίνεται περίεργο γιατί είχες καιρό να νιώσεις κάτι ανάλογο. Μα μετατρέπεσαι και συ σε θύμα αυτής της νόσου..Δε θες να τελειώσει.. και σου φαίνεται πως όταν είσαι ευτυχισμένος, οι στιγμές περνάνε γρήγορα λες και έχεις πατήσει το κομπιούτερ έτσι που να παίζει γρήγορα τη σκηνή για να δεις την επόμενη..όχι! Θες να τρέχει σε slow motion.
-Δεσποινίς τι σας συνέβη ?
-Να ξέρετε με βρήκε "Έρωτας"...και μάλιστα Καλοκαιρινός!
-Θα σας δώσουμε μία θεραπεία και σύντομα θα είστε καλά.
(κάπως έτσι)
Και αφού απολαύσεις όσο μπορείς την αγάπη, αφού για λίγο τη νιώσεις σαν το κύμα της θάλασσας που έρχεται και φεύγει, και δώσεις όσο ήθελες να δώσεις για να νιώθεις πλήρης την αγαπημένη σου εποχή του έτους, (το καλοκαίρι), τότε μπορείς να γυρίσεις με δυνάμεις και ένα αίσθημα ευφορίας να σε κατακλύζει και όχι άγχους για μία νέα αρχή , μία νέα εποχή με εντελώς διαφορετικές εμπειρίες !

Καλοκαίρι 13'  . .


Satin 228 - Seventeen Cosmetics

We already know that "red" is this years trend . We see it literally everywhere starting from clothes, shoes, accessories...